Chestionare auto DRPCIV online

Acorda atentie cursurilor teoretice. Multi viitori soferi au impresia ca totul consta in manevrarea automobilului si ca teoria se face doar pentru ca asa este regulamentul. Nu esti singur pe strada (ba din contra), si modul in care trebuie sa interactionezi cu ceilalti participanti la trafic se invata in cursurile teoretice.
 • Obligatia de a reduce viteza la max 30km/h in localitati si 50km/h in afara localitatii:

 • - La trecerea prin intersectiile cu circulatie nedirijata;
  - In curbe deosebit de periculoase semnalizate sau în care vizibilitatea este sub 50 m;
  - La trecerea pe lângă grupuri organizate, coloane militare sau cortegii, indiferent dacă acestea se află în mers sau staţionează pe partea carosabilă a drumurilor
  - La trecerea pe lângă animale care sunt conduse pe partea carosabilă sau pe acostament
  - Când drumul este acoperit cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită, mâzgă sau piatră cubică umedă
  - Pe drumuri cu denivelări, semnalizate ca atare
  - In zona de acţiune a indicatorului de avertizare "Copii" în intervalul orar 7,00-22,00, precum şi a indicatorului "Accident";
  - La trecerile pentru pietoni nesemaforizate, semnalizate prin indicatoare şi marcaje, când drumul public are cel mult o bandă pe sens, iar pietonii aflaţi pe trotuar, în imediata apropiere a părţii carosabile, intenţionează să se angajeze în traversare
  - La schimbarea direcţiei de mers prin viraje
  - Când vizibilitatea este sub 100 m în condiţii de ceaţă, ploi torenţiale, ninsori abundente

proba practica

Examinatorul va observa daca: USILE: asigurati-va ca toate usile, inclusiv cele ale pasagerilor, sunt inchise. Nu uitati ca sunteti responsabil de securitatea pasagerilor. O portiera neinchisa corect se poate deschide in mers.
SCAUNUL: reglati pozitia scaunului in asa fel incat sa va ofere un comfort maxim. Apasati pedala de ambreiaj la maxim; trebuie sa puteti face asta fara sa va intindeti.
VOLANUL: Reglati pozitia scaunului pentru o utilizare usoara a volanului. Nu stati prea aproape de el deoarece marginea inferioara a volanului va lovi genunchii dumneavoastra
CENTURA DE SIGURANTA: Asigurati-va ca atat dumneavoastra cat si pasagerii aveti centura de siguranta corect fixata. Legea prevede ca toti pasagerii sa aiba centura de siguranta fixata, in cazul in care locurile sunt prevazute cu asemenea dispozitive. Este de datoria dumneavoastra sa va asigurati ca si pasagerii sub 12 ani au centurile fixate.
OGLINZILE: Reglati pozitia oglinzilor. Ele trebuie sa va asigure o maxima vizibilitate in spate cu o miscare minima a capului. Reglati pozitia oglinzilor astfel incat sa reduceti 'unghiul mort'.

DIDIRUT - SCOALA DE SOFERI CAT. A AM B C CE D / ATESTATE AUTO

experienta
Școala de șoferi Didirut a fost înființată în anul 2006. Având la bază o experiență de peste 15 ani asigurăm condiții de școlarizare în vederea obținerii permisului de conducere pentru categoriile A, B, C, CE, D in Hunedoara si categoriile C, CE, D in întreg județul Hunedoara : Deva, Hunedoara, Petroșani, Oraștie, Brad, Oraștie, Călan, Simeria, etc.
citeste mai multe
fara stres!
CEL MAI RIDICAT PROCENT DE PROMOVABILITATE DIN JUDET! Scoala de soferi Didirut are un procent de promovabilitate de 71,55 % (candidati admisi la prima testare) la proba teoretica si proba practica pentru categoriile A, AM, B, C, CE, D in anul 2015. Dosarul se intocmeste pe loc la sediul nostru din Hunedoara.
citeste mai multe
ATESTATE SOFERI
Valabilitatea atestatelor este de 5 ani. Cursurile şi examenele se susţin la sediul societăţii noastre din Hunedoara, Str. Turnatorului 3.

Atestate transport marfa, transport persoane, agabaritice, taxi, platforme
CITESTE MAI MULTE