Acte necesare pentru inscrierea la scoala de soferi

Este necesara prezenta personala a viitorului cursant la sediul nostru avand asupra sa buletinul si permisul (dupa caz). La inscriere are loc intocmirea unui contract care are ca scop definirea drepturilor și obligațiilor ambelor părți : cursant și școala. De asemenea in contract se menționează tipul categoriei solicitate, mașina pe care se efectuează conducerea și numărul de ore teoretice și practice ce urmează a fi efectuate.

Cursantul va primi un dosar care va conține:

utile

Pe langa actele primite la inscriere cursantul mai trebuie sa obtina: Copia hotararii judecatoresti de condamnare, ramasa definitiva, in cazul persoanelor care solicita examinarea pentru obtinerea unui nou permis de conducere in locul celui anulat.

DIDIRUT - SCOALA DE SOFERI CAT. A AM B C CE D / ATESTATE AUTO

experienta
Școala de șoferi Didirut a fost înființată în anul 2006. Având la bază o experiență de peste 15 ani asigurăm condiții de școlarizare în vederea obținerii permisului de conducere pentru categoriile A, B, C, CE, D in Hunedoara si categoriile C, CE, D in întreg județul Hunedoara : Deva, Hunedoara, Petroșani, Oraștie, Brad, Oraștie, Călan, Simeria, etc.
citeste mai multe
fara stres!
CEL MAI RIDICAT PROCENT DE PROMOVABILITATE DIN JUDET! Scoala de soferi Didirut are un procent de promovabilitate de 71,55 % (candidati admisi la prima testare) la proba teoretica si proba practica pentru categoriile A, AM, B, C, CE, D in anul 2015. Dosarul se intocmeste pe loc la sediul nostru din Hunedoara.
citeste mai multe
SRPCIV DEVA
Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelelor Deva, str. 1 Decembrie nr. 10; Tel 0254 - 226 001 ; 0254 - 226 002. Orar Luni, marti, miercuri 8.00-16.00 Joi 8.00-18.00 Vineri 8.00-14.00
CITESTE MAI MULTE